Nieuw internationaal gezicht voor ontwerpen-voor-geld.nl

De grootste marktplaats voor grafisch design in Nederland heeft een nieuw gezicht gekregen. De nieuwe site, die vanaf vandaag live is gegaan, is overzichtelijker en gebruikersvriendelijker dan ooit. Hierbij is gekozen voor een duidelijke navigatiestructuur en een dynamische en zakelijke uitstraling.

Naast de nieuwe vormgeving van de site, waarbij de naam is gehandhaafd maar het logo is veranderd om een eenduidige internationale uitstraling te creŽren, zijn er nieuwe features toegevoegd. Deze features hebben tot doel het plaatsen en beheren van wedstrijden te vergemakkelijken en de communicatie tussen opdrachtgevers en ontwerpers te optimaliseren.

Doordat de ontwerppagina van de site totaal is vernieuwd, is het mogelijk bijna oneindig door te scrollen door Ďs werelds beste ontwerpen. Opdrachtgevers kunnen op deze manier de meest aansprekende ontwerpen opzoeken en de ontwerpers rechtstreeks uitnodigen in hun wedstrijd.

Crowdsite.com is de internationale naam die in Duitsland, Italie, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten gebruikt wordt. Wereldwijd zijn er meer dan 30.000 ontwerpers en 15.000 opdrachtgevers actief en is er 1.7 miljoen euro uitgekeerd aan de winnaars.

Neem snel een kijkje op het vernieuwde ontwerpen-voor-geld.nl!

Ingezonden door: ontwerpen-voor-geld.nl | website: www.ontwerpen-voor-geld.nl


Overzicht alle persberichten