Axihosting

Axivorm voor webhosting van de website van uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een webhosting bedrijf die uw website niet alleen probleemloos host maar ook perfect ontwerpt en het ontwerp aanpast aan uw huisstijl? Kies dan voor Axivorm webhosting. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw website en internetapplicaties van uw bedrijf en zorgen voor de hosting van uw website.

Onze servers

De meeste webhosting bedrijven draaien unix op de meest uiteenlopende computers, daarnaast wordt ook Window server besturingssystemen aangeboden. Axiwebhosting maakt voor het grootste gedeelte gebruik van Mac OS X server, het meest stabiele unix systeem in de markt. Dus geen veelvuldig herstarten, geen moeilijke gebruikersinterface, geen problemen met ophalen van email maar gewoon probleemloos uw website hosten.

Meer dan webhosting alleen...

Het webhosting is heel belangrijk, maar wordt uw website ook gevonden? Axivorm pas het webdesign aan de zoekcriteria van de grote zoekmachines aan. Verder kunnen wij diverse webpromotie activiteiten aanbieden, zoals zoekmachineoptimalisatie, voor het vergroten van het bereik.

Daarnaast bieden wij u een gebruiksvriendelijke content management system voor het zelf up-to-date houden van de inhoud van uw website.

Adres Mientlan 9
Postcode 8651 DA
Plaats IJlst
Telefoon 5150515-533555
Website www.axihosting.nl

Belettering lichtbakken

Stoepbord in IJlst

Roterend reclamedoek

Krijt stoepbord